Nyhed: Paylike forsætter rejsen med Lunar

Om os

I 2021 blev Paylike købt af Lunar Group, og sammen er vi på en mission om at give forbrugere og virksomheder mere power, når de bruger en bank, betaler og investerer.

Vi har skabt Paylike for at gøre det nemmere og billigere at tage imod betalinger på internettet.

Tilbage i 2014 før Paylike fandtes, var det utroligt svært for en webshopejer at få betalinger på sit website. Det tog ofte flere uger og kostede mange tusinde kroner førend den første betaling kunne stryge igennem systemet.

Det har ændret sig nu. Udviklere og webshopejere kan opsætte en Paylike konto og tage imod betalinger på få minutter ved hjælp af vores plugins og integrationer med alverdens platforme. Det bedste af det hele er, at det er helt uden nogle former for opstartsomkostninger. Se f.eks. hvordan du med Paylike kan tage imod betalinger i WooCommerce på få minutter.

 • Siden

  2015
 • Brugere

  +25.000
 • Supporterede lande

  37
 • Supporterede valutaer

  153
 • Årlig betalingsvolumen

  +100,000,000€

Skabt i Danmark

men bygget af det bedste team i Europa

CVR: 36683279

Paylike ApS

P.O. Pedersens Vej 14 Skejby, 8200 Aarhus N Danmark

Sig hej

Send en hilsen via formularen herunder, vi lover vi vender tilbage hurtigst muligt:

Europæisk team

Selv om at vores hovedkvarter og selskab er hjemmehørende i Danmark, så bygger vi vores platform og ansætter medarbejdere i hele Europa. Vores mål er, at vi én dag kan være helt remote, så vi kan hyre de bedste medarbejdere uanset hvor de holder til.

Selvgjort er ikke altid velgjort

Vi arbejder tæt sammen med en række partnere og betalingsudbydere for at skabe det bedste produkt.

Sikkerhed

Vi er certificeret som en PCI Level 1 Service Provider og underlagt striks kontrol af Advantio, som er en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA).

Vores certificering kan verificeres hos Visa og Mastercard.

Se Paylike's Attestation of Compliance (AOC).

Betalingspartner

Vores finansielle services leveres af Clearhaus A/S (FT-no. 22006), som er under tilsyn af det danske Finanstilsyn og Principal Member af Mastercard og Visa.

Jobs

Paylike arbejder for at bringe betalingsindustrien ind i det 21-århundrede, så det bliver lige så let at tage imod betalinger, som det er at sende en email. Lyder det som noget for dig, kan du ansøge en af vores opslåede stillinger.

Kom godt i gang med din online forretning.

Opret