Valutaveksling

Du kan tage imod betalinger fra dine kunder i hvilkensomhelst valuta, som Visa og Mastercard understøtter. Vi veklser automatisk betalingen til den valuta som din konto er sat til.

Valutaveksling er en kompleks forretning hvor de fleste banker prøvet at præsentere det simpelt ved at sige “gratis valutaveksling” samtidigt med at de tjener 5-10 % ved at give dig en kurs, som de vinder stort på.

Når du finder dagens kurs på nettet ser du den såkaldte “mid-market kurs”, som er den gennemsnitlige pris valutaen er blevet købt og solgt for på den pågældende dag. Denne ændrer sig selvsagt i løbet af dagen, hvorfor vi ikke kan forudsige hvad kursen vil være i det øjeblik vi veklser den.

Derfor har vi gjort det simpelt for dig ved at veksle dine transaktioner 2 % over “mid-market kursen”. På denne måde får du en fair kurs samtidigt med at du med det samme ved, hvad vekslingen har kostet og hvilket beløb du får udbetalt.

Det er vigtigt at pointere at det igen og igen er blevet bevist, at hvis du opkræver dine kunder i deres lokale valuta er der en større sandsynlighed for et salg. Det betyder dog ikke, at det altid er det rigtige for netop din forretning at gøre det. Du kan vælge at opkræve dine kunder i din kontos valuta og undgå vekslingen, du skal blot huske på at:

  1. Der er en risiko for, at dine kunder fravælger dig
  2. Dine kunder vil (formentlig) blive opkrævet af deres egen bank til en dårligere kurs end den du får med os. Dermed bliver prisen i sidste ende højere for kunden.