Nyhed: Paylike forsætter rejsen med Lunar

VirtueMart plugin

5 minsInstaller Paylike betalingspluginnet til VirtueMart, tilføj dine API nøgler og tag imod betalinger i din shop

Features

 • 100 % integreret med din VirtueMart backend
 • Instant eller delayed capture
 • Fuld eller delvis refundering
 • Slet beløbsreservationer
 • 3-D Secure

Opsætning:

 1. Opret en Paylike bruger

  Såfremt du ikke allerede har oprettet en Paylike bruger, kan du gøre det her. Når du har oprettet en bruger, kan du oprette en live konto.

 2. Download pluginnet til VirtueMart

  Klik på knappen herunder og download pluginnet som en zip-fil.

  Download
 3. Installer Paylike betalingspluginnet i VirtueMart

  Naviger til “Extensions” via menuen i det øverste kontrolpanel i Joomla, vælg “Manage” og klik “Install”. Upload og installer zip-filen, som du netop har downloadet ovenfor.

 4. Kopier din public key og din app key

  Find og kopier din public key og din app key fra Paylike dashboardet.

 5. Tilføj Paylike som en ny betalingsmulighed i VirtueMart

  Naviger til “Components” via menuen i det øverste kontrolpanel i Joomla, vælg “VirtueMart” og klik på “Payment Methods”. Tilføj en ny “payment method” ved at klikke på den grønne knap “New” og udfyld formularen. Sørg for, at du har valgt “Paylike” under “Payment Method” før du gemmer.

 6. Sæt "Transaction mode" til "Live" og indsæt “public key” og “app key”

  Gå tilbage til siden for “Payment Methods”, vælg betalingsmuligheden du netop har oprettet og klik “Configuration” for at navigere til indstillingerne for pluginnet. Sæt “Transaction mode” til “Live”, indsæt din “public key” og din “app key” i felterne “Live mode Public Key” og “Live mode Api Key”. Klik “Save” for at færdiggøre opsætningen.

 7. Paylike er nu integreret på din VirtueMart shop!

  Sådan. Paylike er nu opsat på din VirtueMart shop og du er klar til at tage imod betalinger!

Understøttede funktioner i Virtuemart betalingspluginnet

Capture

Der er to settings for, hvordan transaktioner kan captures (hæves). I “Delayed mode”, bliver transaktioner captured når ordrestatusen ændres til “Shipped” i VirtueMart. Når “Instant mode” er valgt, bliver transaktionerne captured umiddelbart efter at kunden har lavet transaktionen.

Void

En transaktion bliver autoamatisk voided (reservationen annulleres) hvis en orde får statusen “Cancelled”, “Refunded” eller “Refund Half”.

Refundering

En transaktion, som er captured, kan blive refunderet ved at sætte ordren til “Refunded”. Hvis du kun ønsker at refundere halvdelen af transaktionen, kan du sætte ordren til “Refund Half”. Hvis du ønsker at refundere et vilkårligt delbeløb, kan du manuelt gøre det via Paylikes dashboard.